Over Debby

Eigenaar, office Manager, project coördinator en virtual Assistant. 
Maar wie is Debby nu eigenlijk? 

Introductie

Virtual Growth is opgestart door Debby Vendelbosch. Na ruim 15 jaar te hebben gewerkt in diverse administratieve taken vond ze het tijd om voor zichzelf te beginnen. 
Dit was een droom die zij voor jongs af aan had en op 8 jarige leeftijd verkocht zij voor het eerst koekjes langs de deuren samen met een vriendin. 

Na de opleidingen MBO4+ Interieur & Management en HBO Archeologie ging zij aan het werk. In de archeologie verzorgde zij de administratie van opgravingen en daarna rolde zij de uitzend- en payroll-branche in. Iets heel anders, maar enorm interessant. 

Tijdens de payroll periode en daarna veranderde haar rol naar spin-in-het-web posities als Commercieel Binnendienst Medewerker en Sales officer/project coördinator. 
Die rol ligt haar het beste en haalt ze ook voldoening uit.

De ervaring die zij heeft opgebouwd zette zij in bij Virtual Growth als Virtual Assistant en Office manager. 
Inmiddels houd zij zich voornamelijk bezig met het coördineren van het team en office manager werkzaamheden voor klanten.

Virtual Assistant Debby Vendelbosch

Debby in een notendop:

  • liefhebber van natuur en duurzaamheid
  • is een zoetenkauw
  • gaat graag naar musea
  • is dol op felle kleuren
  • heeft een vriend en 2 katten
  • eigenaar van een klushuis
  • volgt graag trainingen, workshops en webinars
  • luisterd graag podcasts, audioboeken en muziek
  • kijkt graag politie series

Wat doet ze voor Virtual Growth

Momenteel houd zij zich vooral bezig met de sales, social media, projecten coördineren en het team aansturen van Virtual Growth.

Daarnaast is zij voor enkele klanten office manager en zorgt zij ervoor dat de randzaken opgepakt worden bij diverse bedrijven. 
Bijvoorbeeld het beheren van de mailbox, social media posten, boekhouding, facturatie, transport en verzending inplannen. 

Debby Vendelbosch

Laten we samenwerken

Wil je kennis maken met Virtual Growth en kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en plan een persoonlijk gesprek in.

Locatie

Virtual Growth
Dapperstraat 29
7415 SE Deventer

(+31) 06 – 83454262

debby@virtualgrowth.eu