Ons proces

Helder, open en gelijkwaardigheid. 
Dat zijn de kernwaarden van Virtual Growth die wij in onze processen meenemen. 

Discovery call

Om kennis te maken en te kijken of we een ‘klik’ hebben, plannen we altijd een Discovery call met je in. Voelt het wederzijds goed? 

We schrijven een projectvoorstel en  dan gaan we samen aan de slag om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen!

Project

Voor we aan de slag gaan, maken we een Trello-bord aan en delen we een Google Drive map met je. Het is onze ervaring dat dit voor zowel de klant als ons overzichtelijk werkt. We geven regelmatig updates op het Trello-bord en ook daar kan je zien wat wij doen en wat wij wanneer van jou verwachten. Helder!

Evaluatie

Is een opdracht zoals het bouwen van een website afgerond, dan plannen we een evaluatie in. We willen graag onze services verbeteren en staan open voor opbouwende opmerkingen.

Is het een duurzame samenwerking zoals bij social media, dan hebben we maandelijks een kort overleg. Hier maken we van tevoren afspraken over.

Werk met het team van digitale ninja’s

Het team van Virtual Growth werkt nou samen. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en expertise. Voor een opdracht begint is duidelijk wie er in jouw team zit, dit wordt duidelijk in het projectvoorstel wat je van ons ontvangt. 

Elke opdracht is bij ons vaak maatwerk. Het grootste gedeelte van de opdrachten wordt uitgevoerd door Debby (eigenaresse), maar soms betrekt ze andere collega’s erbij om jouw échte wensen vorm te kunnen geven.
De kennis van de teamleden is groot en we zijn niet bang om die in te zetten!

 

Debby Vendelbosch

Grappige feitjes

Wij zijn dol op feitjes, grappig of serieus dat maakt ons niet uit. 
Enkele over Virtual Growth.

We worden het meest gevonden via

Aantal landen waar we ondernemers hebben geholpen

Het team houd van

Aantal klanten tot nu toe in 2022 geholpen

Onze nieuwste projecten

Elke maand helpen we weer ambitieuze ondernemers die het bedrijf naar het volgende niveau willen brengen. Wij bieden de technische ondersteuning en stok achter de deur om je ambities te kunnen voeden.

Laten we samenwerken

Plan bij ons een Discovery call in om kennis te maken. We zijn erg benieuwd naar je plannen, obstakels en wensen. Wij trakteren op een digitale kop koffie/thee en wat lekkers.