Over Sebastiaan

PHP ontwikkelaar en website bouwer. 
Maar wie is Sebastiaan nu eigenlijk?

Introductie

Als kind zat Sebastiaan al veel achter de computer en spelconsoles. Naast het spelen van computerspellen, was hij ook al jong begonnen met het leren van programmeren. Hij vond het fascinerend wat je allemaal kon doen met computertaal. 

Na de ICT medewerker opleiding werkte hij in verschillende IT banen, zoals bij de NTR, PEAK-IT, Fletcher hotel en Dharma media. Bij elke functie vond hij uitdaging in de meest ingewikkelde opdrachten. Websites bouwen en codes schrijven om software te bouwen vond hij dan ook heerlijk om te doen.   

Bij Virtual Growth zet hij deze kennis en ervaring in om mooie websites en webshops te bouwen voor klanten. En hebben zij een origineel idee waar nog geen software of plugin voor is? Dan schrijft hij dat met alle liefde. Hierbij bijt hij zich vast en zoekt hij naar een oplossing om het toch te doen slagen. 

Zelfs in zijn vrije tijd is hij het liefst met computers bezig en knutselt hij er ook graag aan. Een dag zonder computer is een dag niet geleefd lijkt zijn motto. 

 

Sebastiaan de Kimpe

Sebastiaan in een notendop:

  • heeft verschillende game consoles
  • kan uren kletsen over alles wat met computers te maken heeft
  • dol op woordgrappen
  • creatief
  • je kan hem ‘s nachts wakker maken voor frituur
  • dol op katten

Wat doet hij voor Virtual Growth

Momenteel houd hij zich vooral bezig met het bouwen van websites en webshops en PHP ontwikkeling. 

Daarnaast onderhoud hij voor diverse klanten de websites en lost hij IT problemen voor hen op.  

Debby Vendelbosch

Laten we samenwerken

Wil je kennis maken met Virtual Growth en kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en plan een persoonlijk gesprek in.

Locatie

Virtual Growth
Dapperstraat 29
7415 SE Deventer

(+31) 06 – 83454262

debby@virtualgrowth.eu