Recent werk en referenties

Wat zeggen andere over werken met Virtual Growth.

Debby is een bijzondere vrouw. Ze is wat stil en super bescheiden. Maar aan de achterkant is zij ON FIRE, gaat als een trein en weet de ene klant na de andere klant binnen te halen en te helpen. Klanten lopen met haar weg, omdat ze een harde werker is die zich aan de afspraak houdt en geen uitdaging uit de weg gaat. 3 woorden waar zij voor staat is: Betrouwbaar, loyaal en Secuur. Dus als je een VA zoekt of een administratief assistent Debby is your women!

Francina van den Berg

Businesscoach, Master your Business

Als je iemand zoekt die orde in de chaos weet te bewaren, dan moet je Debby hebben. Terwijl ik mij richt op mijn klanten, zorgt zij dat mijn administratie bij is. En zelfs voor spoed opdrachten kan ik haar bellen en maakt ze tijd.

Christiaan Groen

Vastgoed- en loopbaancoach, Groen Training & Coaching

Terwijl ik bijvoorbeeld aan het ontwerpen ben, houd Debby mijn mailbox bij, maakt afspraken met mijn klanten en zorgt ervoor dat ik overzicht houd. Zeer fijn om zo samen te werken!

Stefan Jaspers

Landschapsarchitect, Stefan Jaspers Landschap & Tuinen

Debby is echt een topper! Luistert goed naar wat je wilt en is ontzettend snel. Ze levert goed werk af. Een echte aanrader om mee samen te werken!

Daisy Mulders

Content marketeer, Marketing your business

Mijn ervaringen met Virtual Growth zijn goed. Duidelijke afspraken en snelle service. Aanrader voor iedereen die assistentie nodig heeft bij zijn administratie.

Willem de Feijter

Stadsboswachter, Stadsboswachter

Van standaard zaken in mijn website, tot expliciet bouwen omdat ik wensen had die niet standaard waren of zijn. Tijd om die kanjers van Virtual Growth in het zonnetje te zetten. Die mijn wispelturigheid, spontane ideeën (mijn sterrenbeeld het is zoals het is), begrijpen en inspelen op mijn wensen.
En denk je dat is ook voor mij van toepassing………..Kijk dan even wat ze allemaal doen. Ze zijn gericht op het totale ontzorgen van hun klant binnen hun pakket.
Karin Kiela

Blogster, Beauty comes in all sizes

Debby is een fantastisch mens. Ze geniet van problemen en denkt direct in oplossingen. Ze houdt van uitdagingen in haar werk. Ze is sociaal, precies, betrouwbaar en heeft humor. Ze voert haar werk gewoon perfect uit en doet dat ook nog eens snel. Debby is een aanwinst voor elk team.

Marjon van den Broek

Vitaliteitscoach, Gezonde leefstijl in beweging

Ik ken Debby als een hele fijne, sociale en hardwerkende collega. Ze is inventief en altijd bereid een ander te helpen of te ondersteunen. Ze is slim en besluitvaardig. Geen probleem is haar te groot. Ze maakt er gewoon een uitdaging van. Met Debby in je team verveel je je nooit.

Joyce Koopman

Administratief medewerker

Laten we samenwerken

Voor het inplannen van een vrijblijvende, persoonlijke Discovery call of vragen/opmerkingen, neem gerust contact op. 

Contact